Home: Fonoforese academie voor stemvork therapie

De professionele opleiding tot Fonoforese Frequentie Therapeut/Healer

Stemvork = Trilling = Energie = Gezondheid!

Je frequentie verhogen betekent dat er een grotere bewustwording plaatsvindt en genezing mogelijk is.Stemvorken kristallen

Door middel van de juiste trillingsfrequentie zijn het lichaam, de ziel en de geest met elkaar in balans te brengen en te helen. De trillingsfrequenties werken diep in de celstructuren door. Elke trilling heeft zijn eigen karakter en daarmee ook zijn specifieke werking en kwaliteit. Het is belangrijk om te weten welke frequentie je aanbiedt en op welk punt van het lichaam om het juiste effect te scoren.

Let op!! de inschrijfformulieren doen het niet goed. Gebruik mijn mail of het contactformulier!!

Deze website is vernieuwd. Ik ben nog de puntjes op de i aan het zetten. Dit betekent dat de boeken nog niet via deze site te bestellen zijn. Ook zijn we nog taalfouten uit de site aan het halen. Mijn excuses voor dit ongemak.

Noor Elffers

De Fonoforese academie biedt een veelomvattende en gedegen opleiding die je de kneepjes van het werken met stemvorken, het therapeutschap en de trillingsfrequentietechnieken goed leert. Wil je met stemvorken leren werken dan nodig ik je uit!! Dit is de HBO opleiding op het gebied van Stemvorken en Fonoforese Frequentie Therapie in Nederland. Ruim 18 jaar onderwijs ik de Fonoforese Frequentie therapie. De therapie waarbij de stemvork wordt ingezet op energieblokkades, spierverhardingen, meridiaanverstoringen, chakra's, triggerpoints en acupunctuurpunten voor het verhelpen van tal van klachten, zoals: tinnitus, het verdrijven van pijn, slaapproblemen, rug-, schouder- en knieklachten, menstruatieproblemen en nog veel meer. Zie Klachtenlijst stemvorken.

Hoe kan het zijn dat de stemvork bij zoveel verschillende soorten klachten kan ondersteunen. Puur en alleen omdat elke stemvork weer een andere frequentie heeft. De frequentie geeft het karakter aan de stemvork en bepaalt zijn werkingsgebied. Daarnaast zijn er verschillende technieken hoe de stemvork toe te passen. Dit leer je tijdens de opleiding. In een liefdevolle ontspannen omgeving geef ik je verschillende mogelijkheden om de kneepjes van het vak goed te leren.

De basis Fonoforese opleiding bestaat uit een gratis Basisavond voor beginners (of een gratis lesdag) en vier basismodules. Per module ontvang je een certificaat als je 100% aanwezig bent geweest. (Gemiste lesdagen kunnen altijd worden ingehaald.) Vier gevolgde basismodulen geven recht op een diploma Fonoforese Frequentie Therapeut. De volgorde waarin je de modulen volgt kan willekeurig zijn. Na de basisavond kun je in elke module instromen. De Fonoforese Stemvorkopleiding is op twee verschillende wijzen te volgen: Als dagopleiding of als blokopleiding. De lessen zijn precies hetzelfde alleen de vorm waarin je het kunt volgen is anders.

  • Stemvork Basisavond voor beginners (2 uur). Vier keer per jaar een avond of één keer per jaar een gratis lesdag.
  • Stemvork Dagopleiding: In vier modulen van elk zeven losse lesdagen, één keer per maand een lesdag van 10.00 – 17.00 uur.
  • Stemvork Blokopleiding: In vier blokken van elk vijf aaneengesloten dagen, van woensdag t/m zondag; van 9.30 – 20.30 en zondag tot 17.00 uur.
  • Een combinatie van beide vormen is ook mogelijk.
  • Stemvork Workshops: Elke lesdag van de dagopleiding of de blokopleiding is ook los te volgen als workshopdag. Tevens zijn er diverse workshops of korte cursussen te volgen met een thema. Zoals b.v. pijnklachten.
  • Speciale Meester Modules: Modules met een thema zoals "Solfeggio" of "Kankerbegeleiding met stemvorken" zijn speciaal bedoeld voor therapeuten die bekend zijn met het werken met stemvorken.

    Lichtgroet Noor Elffers.