45 jaar last van mijn hoofd in 3 sessies klachtvrij

Ervaring van een client
Ik heb ruim 45 jaar lang last gehad van een bepaalde plek in mijn hoofd. Eerst periodiek, later permanent. Later werden de klachten ook heviger. Zodanig zelfs dat ik er de laatste paar jaar nauwelijks nog van kon slapen. Natuurlijk heb ik meermalen het hele medische circuit doorlopen. Dit leverde niets op. Op CT scans was niets te zien. Toevalligerwijs kwam ik in contact met Noor. Noor heeft mij in 3 sessies van mijn klachten afgeholpen! Lex

Ik behandelde Lex met stemvorken. Dit was een speciale behandeling o.a. met een kristallen piramide en een speciaal handvat waar ik tegenwoordig mee werk. Een handvat van olijfhout, een gouden ankh en montbalans in één.  Dit heb ik ingezet op de plek op zijn hoofd. Verder ben ik ook energetisch bezig geweest met oude informatie uit een vorig leven los koppelen. Deze combinatie was blijkbaar de juiste sleutel om zijn probleem op te lossen. Ik ben zeer dankbaar voor de inzichten die ik ontving tijdens de behandelingen van zijn hoofd. Lichtgroet Noor

Stemvorken en Heilige Geometrie cursus

Drie daagse workshop

Zomer (2016) hebben we een geweldige tijd gehad met de heilige geometrie kristallen, de stemvorken en met elkaar. Drie dagen veel geleerd, hard gewerkt en toch ontspannen. Voor mij als leraar was het heerlijk om te merken hoe het stroomde en hierdoor bij mij ook weer nieuwe inzichten en mogelijkheden met de stemvorken en de heilige geometrische vormen ontstonden. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid en divers. Er ligt nog veel werk voor mij te doen om dit allemaal uit te werken in helder lesmateriaal zodat een volgende groep deze inzichten en healingbehandelingen ook kan leren. Mijn enthousiasme stroomt om deze informatie op papier te krijgen.

Lees meer...

Vakantie en EHBO setje voor Stemvorken

Tijdens onze vakantie hadden Ben en Ik alleen het EHBO setje voor de stemvorken meegenomen. Na twee dagen zat Ben te krimpen van de kramp en pijn in zijn buik. Waarschijnlijk door het water of eten wat anders was dan wij gewend waren. Uiteraard pakte ik het EHBO setje uit mijn koffer en begon hem te behandelen.

Eerst de waterstofgamma op de pijnplekken waar de meeste krampen zaten en daarna de punten die aangegeven worden in het Fonoforese EHBO boekje Stemvork therapie. Al na 5 minuten werd de kramp minder en na twee keer 20 minuten behandelen was Ben van zijn buikpijn af.

Toen kreeg ik keelontsteking.

Lees meer...

Eén van mijn leerlingen in het licht

Hallo, Ik ben Pippa Stemvork, mijn echte naam is Petra Paulussen, maar ik sta bekend als Pippa of Mevrouw Stemvork.
Na een zware burn-out, die tevens een einde aan mijn carrière in de transportsector maakte, ben ik in aanraking gekomen met fonoforese ofwel sound healing met stemvorken.

Lees meer...

Behandeling van emotionele en mentale blokkades

Emotionelementalelijnkopie

En loslaten van vervuiling algemeen

Bij uitstek geschikt wanneer iemand in een emotionele rollercoaster zit en moeilijk kan loslaten of wanneer iemand zich angstvallig vast blijft houden aan mentale schijnzekerheden en overlevingsstrategieën die al lang niet meer nodig zijn.

Lees meer...