Vakantie en EHBO setje voor Stemvorken

Tijdens onze vakantie hadden Ben en Ik alleen het EHBO setje voor de stemvorken meegenomen. Na twee dagen zat Ben te krimpen van de kramp en pijn in zijn buik. Waarschijnlijk door het water of eten wat anders was dan wij gewend waren. Uiteraard pakte ik het EHBO setje uit mijn koffer en begon hem te behandelen.

Eerst de waterstofgamma op de pijnplekken waar de meeste krampen zaten en daarna de punten die aangegeven worden in het Fonoforese EHBO boekje Stemvork therapie. Al na 5 minuten werd de kramp minder en na twee keer 20 minuten behandelen was Ben van zijn buikpijn af.

Toen kreeg ik keelontsteking.

Normaal gesproken duren mijn keelontstekingen lang en zijn ze heel vervelend met twee weken pijn en niet goed kunnen slikken en ga zo maar door. Het EHBO setje lag nog op de tafel in ons vakantiehuis en ik heb mijzelf drie keer per dag 20 minuten behandeld. Al na 5 minuten voelde ik verzachting optreden in mijn keel. Na drie dagen behandelen was de keelpijn totaal weg. Daarna heb ik nog drie dagen behandeld om te zorgen dat echt alles uit mijn systeem was en klaar was ik met de keelonsteking. Jippie!!! lang leven het EHBO boekje. Dit is precies waarom ik het boekje gemaakt heb...in eerste instantie voor mijzelf om mijzelf te kunnen helpen met dit soort ongemakken.

Groet Noor en Ben (vakantie 2016)