Docenten

Noor Elffers

De lessen worden door mijzelf gegeven. Noor Elffers
Soms is het nodig om een andere docent te vragen om in te vallen wanneer ik onverwacht niet aanwezig kan zijn. Ik heb de mogelijkheid om diverse docenten en assistenten te vragen mij bij te staan.

Assistenten en Gastdocenten

Gerty Bouwma

Heeft de volledig basisopleiding afgerond in 2016 en zal de komende tijd assisteren om nog meer ervaring op te doen.

Maria van Nueten

Zij heeft de volledige Fonforese opleiding afgerond in 2013. Zij assisteerde twee jaar lang bij de workshops, dagopleiding en de modules.

Irmgard van der Schans-Kirchholtes (Hurwenen)

Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. De opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut “Zuiver waarnemen”  en de opleiding Etherische Kristal Chirurgie zijn door haar eveneens doorlopen en afgerond. Een goede en liefdevolle therapeute met hart voor een ieder.  Zij is te bereiken op tel: 06-10011682 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of haar facebook pagina.

Monique de Boer (Kaatsheuvel)

Heeft de Fonoforese opleiding afgerond. Heeft de Opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut afgerond met het specialisatie jaar "Zuiver waarnemen 3de jaar en de Etherische kristal Chirurgie ". Zij heeft een eigen praktijk in Kaatsheuvel. www.moniquedeboer.com.  Mocht je met tandartsangst zitten ga dan naar Monique toe. Zij heeft mij van een heftige tandartsangst volledig afgeholpen. Zij is hierin gespecialiseerd en geeft ook opleidingen aan tandartsen, assistenten en mondhygienisten.