Opleiding Fonoforese algemeen

Opleiding voor Stemvork werk, Frequentie- & Toonpunctuur Therapeut

De stemvork trillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar Eenheid.

De basis Fonoforese opleiding bestaat uit een gratis Basisavond of de gratis Basis lesdag en vier basis modules. Per module behaal je een certificaat als je 100% aanwezig bent geweest. Gemiste lesdagen kunnen altijd worden ingehaald. Vier gevolgde basis modules geven recht op een diploma Fonoforese Frequentie therapeut. De volgorde waarin je de modules volgt is willekeurig. Na de basisavond of de basis lesdag kun je in elke module instromen. De fonoforese stemvorkopleiding is op twee verschillende wijzen te volgen: Als dagopleiding of als blokopleiding. De lessen zijn precies hetzelfde, alleen de vorm waarin jij het kunt volgen is anders.

  • Basisavond of Basis lesdag voor beginners: De avond duurt van 19.30 - 21.30 uur. De Basis lesdag van 10.00 - 17.00 uur
  • Dagopleiding: In zeven losse lesdagen (één keer per maand een lesdag van 10.00 – 17.00 uur).
  • Blokopleiding: In blokken van vijf aaneengesloten dagen (van woensdag t/m zondag; van 9.30 – 20.30 en zondag tot 17.00 uur).
  • Een combinatie van beide vormen is ook mogelijk.
  • Workshops: Elke lesdag van de dagopleiding of de blokopleiding is ook los te volgen als workshopdag. Tevens zijn er diverse workshops of korte cursussen te volgen met een thema. Zoals b.v. pijnklachten.
  • Speciale Modules: Modules met een thema zoals "Solfeggio" of "Kankerbegeleiding" zijn speciaal bedoeld voor therapeuten die bekend zijn met het werken met stemvorken. Let op: 23 oktober een bijzondere workshopdag spagyriek en stemvorken tegen kanker!

Lees meer...

Basisavond voor beginners

19 april'18 gratis basisavond

Wil je de fonoforese opleiding volgen, dan doe je er eerst een GRATIS basisavond of lesdag, waarin je de basisvaardigheden voor het werken met stemvorken uitgelegd krijgt. De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. We behandelen de Syllabus Fonoforese Basis met uitgebreide basiskennis. Deze syllabus telt 68 bladzijden en kan aangeschaft worden voor € 25,00 euro. Meld je aan wanneer je graag mee wilt doen.

Lees meer...

Opleiding

Opleiding voor Stemvorkwerk tot Frequentietherapeut of Toonpunctuurtherapeut

De stemvorktrillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar Eenheid.
Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt op een zachte, trillende wijze waardoor beweging en verlichting ontstaat.Stemvork hand
De Fonoforese opleiding bestaat uit vier basismodulen of basisblokken. Hierna zijn nog diverse Meestermodulen te volgen.
De basisopleiding is ontwikkeld door Inge Schubert en Thomas Kunne.  De vier Speciale Meestermodulen zijn ontwikkeld door Noor Elffers.
In de Meestermodulen wordt dieper ingegaan op Solfeggio-, Pythagoras-, Christus- en Goudfrequenties.
Gratis informatieve avond 9 mei 2017

Lees meer...

Fonoforese wat is het

Fonoforese is het werken met stemvorken ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van mens, dier, plant en omgeving.

Zuivere stemvork Frequentie

Een stemvork heeft 1 frequentie die puur en zuiver in trilling gebracht kan worden. Het in trilling brengen van een stemvork doen we door hem aan te slaan op een rubberen bal of blok. Breng je vervolgens de trillende stemvork in het energieveld of aura van een mens, dier of plant, dan neemt het organisme deze trilling op. Alle delen in het organisme die dezelfde resonantie kennen beginnen mee te trillen. Die delen die van oorsprong deze frequentie kennen maar uit balans zijn geraakt door vervuiling en stress herinneren zich de oorspronkelijke trilling weer. Door het herinneren wordt het zelfgenezend vermogen aangespoord om de oorspronkelijke frequentie weer aan te nemen. Zo herstelt het organisme zich uit zichzelf door de juiste frequentie aan te bieden aan het energieveld.

Lees meer...