Opleiding

Opleiding voor Stemvorkwerk tot Frequentietherapeut of Toonpunctuurtherapeut

De stemvorktrillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar Eenheid.
Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt op een zachte, trillende wijze waardoor beweging en verlichting ontstaat.Stemvork hand
De Fonoforese opleiding bestaat uit vier basismodulen of basisblokken. Hierna zijn nog diverse Meestermodulen te volgen.
De basisopleiding is ontwikkeld door Inge Schubert en Thomas Kunne.  De vier Speciale Meestermodulen zijn ontwikkeld door Noor Elffers.
In de Meestermodulen wordt dieper ingegaan op Solfeggio-, Pythagoras-, Christus- en Goudfrequenties.
Gratis informatieve avond 9 mei 2017


whalespeak Wat kan de opleiding voor jou betekenen?

De opleiding brengt jou, naast het degelijk leren van het vak 'toonpunctuur en frequentie therapeut', een mooie weg voor je eigen ontwikkeling. Naast het vaktechnische element wat gericht is op hoe je kunt behandelen met stemvorken en kristallen, is er tijd en ruimte voor de eigen ontwikkeling. Tijdens de opleiding behandel je en word je behandeld door je medecursisten. Dit betekent dat je de behandelingen die je leert zowel ondergaat als toepast. Dit geeft een diep besef van wat je met frequenties en stemvorken kan bewerkstelligen doordat je zelf de ervaring hebt ontvangen.

Dagopleiding: is één lesdag per maand van 10.00 - 17.00 uur.

Blokopleiding: vijf aaneengesloten dagen per blok. 

Lees hier Ervaringen van Fonoforese Cursisten.

 

Lesinhoud van de Blokopleiding en de Dagopleiding

Elk blok of module heeft zijn eigen inhoud. Elke module of blok geeft je een mogelijkheid van een totaalbehandeling. In elke module of blok kom je namelijk hoofd-, romp- en ledematenbehandelingen tegen of behandelingen die het fysieke, emotionele, mentale en spirituele in balans en harmonie brengen.

 

Basis modules

Meester & Speciale modules

De Meesterlessen zijn later toegevoegd en zijn geen Inge Schubert lessen. Noor wordt opgeleid door de Geestelijke wereld en krijgt regelmatig nieuwe inzichten en healingen door. Zij ontving de Meestermodules Solfeggio en Aurum.

 

Hoe zien de dagen er uit

Lesdag Dagopleiding:

Start om 10.00 uur met meditatie of zang. In de lesopbouw zit een adem tussen inspanning en ontspanning. Korte pauze, daarna theorie gedeelte. Na de lunch (zelf meenemen) komt het praktijkgedeelte waarin de geleerde theorie van de ochtend in praktijk gebracht wordt tijdens het uitwisselen van behandelingen. We ronden de dag af om 17.00 uur. Per keer ontvang je het lesmateriaal van die dag.

Lesdagen Blokopleiding

In de vijf lesdagen zit een gezonde adem tussen ontspanning en inspanning. We werken van 9.30- 13.00 uur en van 14.30 - 18.30 uur. Elke morgen is er zang en meditatie voorafgaande aan de theorieuitleg. Zowel om 13.00 uur als om 18.30 staat er een overheerlijke vegetarische biologische maaltijd klaar. In de avonduren is er gelegenheid om vrij te oefenen, te wandelen, verhalen te vertellen rond het "vuur". Zingen en dansen en wat nog meer in ons opkomt om te delen. Neem vooral je instrument mee. Lesmateriaal ontvang je aan het begin van het blok.

 

 trainingsruimteWaar

In Geldrop in het Noorderlicht centrum. Lunch en diner worden in het centrum genuttigd. Een geweldige kokkin die ons al meerder modules voorzien heeft van overheerlijke gerechten verzorgt de maaltijden. Er wordt vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch voor ons gekookt.  De omgeving is prachtig. Kortom het belooft weer een heerlijke ontspannen opleiding te worden.

 

 

Kosten

Dagopleiding: € 575,00* euro per module van 7 lesdagen. Lestijden: 10.00 - 17.00 uur

* Per 1 juli 2017 zal er een prijswijziging zijn. Zeven jaar geleden heb ik een aanbiedingsprijs gemaakt van € 693,00 naar € 575,00 euro. Vanaf 1 juli zal het weer de normale prijs € 693,00 euro zijn per module en blok.  Losse lesdag volgen kan voor: € 85,00 Euro
Alle prijzen zijn inclusief het uitgebreide lesmateriaal, koffie, thee en lekkers. Professionele begeleiding en liefdevolle aandacht zijn vanzelfsprekend.
Mocht je van ver komen dan is overnachten in het centrum mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Blokopleiding: € 575,00* euro per blok van 5 lesdagen incl. maaltijden. Lestijden: 9.30 - 20.30 uur

Losse lesdagen volgen in het blok is ook mogelijk:
1 lesdag: € 185,00 Euro   
2 lesdagen: € 320,00 Euro
3 lesdagen: € 430,00 Euro
4 lesdagen: € 550,00 Euro
5 lesdagen: € 575,00 Euro Zie voor nieuwe prijzen vanaf 1 juli 2017 onder "Tarieven".

Alle prijzen zijn inclusief het uitgebreide lesmateriaal, twee vegetarische biologische maaltijden per dag in de blokopleiding en koffie, thee, lekkers. Professionele begeleiding en liefdevolle aandacht zijn er in overvloed.
Met een dieet wordt zoveel mogelijk rekening gehouden, geef dit tijdig door. Bij de lessen ontvang je een super dikke syllabus met lesmateriaal en mooie afbeeldingen. Goed verzorgt en duidelijk.
Er zijn diverse goedkope overnachtingen te regelen via Bed & Breakfast of een hotel in Geldrop.  Vraag via het inschrijfformulier informatie aan hierover of bel me even 06-28423459. Overleg is altijd mogelijk over betalingsregelingen e.a. zaken zie hiervoor onderaan  "Tarieven

Onze Fonoforese Therapeuten

De Fonoforese therapeuten die de opleiding hebben afgerond of nog aan het volgen zijn, staan wanneer zij dat wensen op een lijst. Wanneer jij de Fonoforese opleiding volgt wordt, wanneer je dat wenst, ook jouw naam op deze lijst geplaatst. Therapeuten in opleiding & Therapeuten. Jij kunt zo je wenst contact met hen opnemen voor een stemvorkbehandeling of voor informatie over hoe zij de opleiding hebben ervaren. 

Info en opgeven: Contact formulier of bel 06-28423459

Inschrijfformulier dagopleiding