Dagopleiding Fonoforese Frequentie therapeut

U kunt elke maand instappen!
De Stemvork dagopleiding wordt gegeven op maandagen; één keer per maand één lesdag van 10.00 tot 17.00 uur. Elk blok telt 7 lesdagen. De vier basisblokken zijn in elke volgorde te doen die voor jou prettig is. Je hoeft dus niet met module I te beginnen. De opleiding begint met de gratis Fonoforese Basisavond voor beginners of met de gratis lesdag die één keer per jaar gegeven wordt. Dit jaar valt deze dag op 1 september.

Mocht je al met stemvorken hebben gewerkt dan kun je hier mogelijk een vrijstelling voor krijgen. Op deze avond of lesdag wordt de Syllabus Fonoforese Basis behandeld. Deze Basis syllabus kunt u aanschaffen voor 25,00 euro.

Ruim 18 jaar onderwijs ik de Fonoforese Frequentie therapie. De therapie waarbij de stemvork wordt ingezet op energieblokkades, spierverhardingen, meridiaanverstoringen, tinnitus, het verdrijven van pijn, slaapproblemen, rug-, schouder- en knieklachten, menstruatieproblemen en nog veel meer. Zie Klachtenlijst stemvorken.

Hoe kan het zijn dat de stemvork bij zoveel verschillende soorten klachten kan ondersteunen. Puur en alleen omdat elke stemvork weer een andere frequentie heeft. De frequentie geeft het karakter aan de stemvork en bepaalt zijn werkingsgebied. Daarnaast zijn er verschillende technieken hoe je de stemvork toe kan passen. Dit leer je tijdens de opleiding.

Tijdens de opleiding werken we met ruim 34 verschillende stemvorken en dus ook 34 verschillende frequenties. Je leert wat frequenties zijn, wat zij kunnen betekenen voor ons, en hoe wij de frequenties kunnen toepassen. Het is niet nodig deze 34 stemvorken te kopen. Tijdens de opleiding kun je werken met de stemvorken in het centrum. De ervaring leert, dat ieder zijn eigen set stemvorken samenstelt gericht op het werk wat zij er mee wil gaan doen. De ene persoon is meer op chakra's gericht en zal daar de stemvorken op baseren, de andere persoon is meer op meridianen gericht en heeft daardoor een ander stemvorkpalet nodig. Natuurlijk zijn er overlappende allround stemvorken en stemvorken die altijd worden ingezet zoals de reinigende stemvork (Geomagneetveld) en de antipijn stemvork (Waterstofgamma).

Bekijk hier de inhoud van de modulen

Elke module van de dagopleiding telt zeven lessen en heeft diverse elementen en behandelingen op het fysieke, emotionele en mentale vlak. In elke serie van zeven lessen komen hoofd-, romp- en ledematenbehandelingen voor. Dit betekent dat er telkens voor wordt gezorgd dat de totale mens aanbod komt in zeven lessen. Vier basismodulen geven recht op een diploma tot Stemvork therapeut, te noemen: Fonoforese Frequentie Therapeut. Er is altijd de mogelijkheid om later een lesdag in te halen in een andere groep.
  
Stemvork Dagopleiding Module IV  
Stemvork Dagopleiding Module I  
Stemvork Dagopleiding Module II   Start op 16 april 2018
Stemvork Dagopleiding Module III  Start in januari 2019

Kosten:

€ 693,00 voor zeven lesdagen. Hiervan 100,00 euro vooruit betalen bij inschrijving. Incl. Uitgebreide lesmap met helder en overzichtelijk lesmateriaal kaarten & certificaat.
Lunch en warme sokken of sloffen zelf meenemen. Let op! . De hele opleiding wordt op dit moment (zomer 2019) door mij herschreven en vernieuwd. Ondertussen ben ik bezig met het certificeren van de opleiding als korte beroepsopleiding. Als dit er door komt zal de opleiding 2.5 jaar gaan duren.

Stemvorken

Stemvorken kunnen worden gebruikt van het Noorderlicht Centrum of worden aangeschaft tijdens de lessen. Het is beter de stemvorken niet vroegtijdig aan te schaffen. Tijdens de lessen wijst het aanschaffen zich vanzelf. Hierover wordt tijdens de lessen advies gegeven.
Elk normaal formaat stemvork kost € 34,00 en is van roestvrij staal gemaakt in zuivere frequentie
Elke grote stemvork kost € 52,00 en is eveneens van roestvrij staal gemaakt in zuivere frequentie
Wanneer je stemvorken wilt aanschaffen kun je kijken op www.puur-noor.nl. Puur-noor is een webshop speciaal voor stemvorken en pure producten die onze trillingsfrequentie verhogen.
Zie hier voor een Stemvork Frequentielijst met de meest gangbare stemvorken.

Middels het inschrijfformulier kun je je voor de dagopleiding inschrijven.