Blok Opleiding

levensbloem kleurFonoforese Modules: De Fonoforese Stemvork Opleiding in blok vorm

Elk blok bestaat uit vijf dagen. Er zijn in totaal vier basis blokken en drie Meester of speciale blokken. Gedurende deze vijf dagen is het mogelijk elke dag in te stromen en mee te doen. Dit betekend dat je ook een losse blokdag kan volgen. Vijf dagen met elkaar werken geeft de mogelijkheid om snel en diep de stof te leren beheersen. Hierdoor is het mogelijk om direct na één bok van vijf dagen aan het werk te gaan met cliënten. In mei zal voor de laatste keer de blokmodule in oude vorm gegeven worden. Ik ben bezig een heel nieuwe opzet te maken voor een 2.5 jarige opleiding tot Fonoforese therapeut. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid een gecertificeerde korte beroepsopleiding worden.

 

stemvork phispiraal

De blokken hebben niet alleen een leerzaam element omdat je leert werken met de stemvorken maar juist ook een trilling verhogend effect waarin er spontane inwijdingen kunnen plaats vinden door de hoge energieën die worden opgewekt door het werken met stemvorken. Een van de cursisten benoemde, dat het eerder een Healer opleiding is dan een therapeuten opleiding. Dit ontstaat ook doordat we de stemvorken combineren met de krachten van de edelstenen, kleuren, essence en andere healing elementen. Mijn persoonlijke wens is dat een ieder de stemvorken kan gaan inzetten op haar/zijn eigen wijze en de Hogere intuïtie gebruikt wordt bij het werken er mee. Dit zal ik dan ook aanmoedigen en stimuleren tijdens de blokmodules. Na afloop van een blok ben je instaat de geleerde lesstof direct toe te passen.

De stemvorktrillingen dienen als initiator, blokkade breker en transformator naar Eenheid. Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt, op een zachte trillende wijze, waardoor beweging en verlichting ontstaat.

Basis en Meester blokken

De Fonoforese Blok opleiding zal bestaan uit vier basis blokken en vier Meester blokken elk van vijf of zes (aaneengesloten) dagen.
Er wordt van je verwacht dat je voor het volgen van een Blok eerst de gratis Basisavond voor beginners of de gratis ééndaagse beginnerslesdag volgt. Hierna kun je instromen in elk blok of elke module.

Basis Blok: Elk blok is los te volgen. Je bent niet verplicht alle blokmodules te doen. De Basis blokken hoeven ook niet in volgorde van I tot IV gevolgd te worden. Binnen een vijf daagse blokken kun je zelf kiezen hoeveel dagen je kunt komen. Uiteraard is het wel belangrijk jezelf aan te melden voor die dagen.
Wil je echter je diploma tot Fonoforese Therapeut halen dan zijn alle basis blokken verplicht.

Speciale of Meester blokken: Voor de Meester blokken is het wel belangrijk dat je de basis blokmodules hebt afgerond. Wil je een Meester blok volgen zonder de basis  gevolgd te hebben dan is een gesprek met mij (Noor Elffers) noodzakelijk. Dit is omdat we in de extra blokmodules werken met zeer hoge en verfijnde trillingsfrequenties die niet door iedereen ervaren kunnen worden.

De vier basis blokken zijn gevormd en gechanneld door Inge Schubert en Thomas Kunne, de drie Meester blokken waar dieper ingegaan wordt op Solfeggio, Goud/Aurum & Phi, en Pythagorasfrequenties en Christus frequenties zijn gechanneld en uitgewerkt door Noor

Het blok "Speciale module: Begeleiden van kankerpatienten met Stemvorken" is een module van Inge Schubert en mocht ik van haar vertalen en doorgeven. Natuurlijk heb ik hier mijn ervaringen en behandelingen bijgevoegd.

 

Lesstof van:

 
Wat kan een blokmodule voor jou betekenen?

Daar Fonoforese een therapievorm is en werkt met trilling en frequenties, is het mogelijk dat zich blokkades aandienen en oplossen. Ook voor jou zelf gebeurt er veel in die dagen. Er zijn al meerdere cursisten van verschillende klachten afgekomen binnen een blokmodule. Een aantal cursisten beschrijft zelfs dat zij klachten vrij zijn of een enorme doorbraak hebben ervaren in hun leerproces. Los van dat er op fysiek, emotioneel en mentaal gebied veel gebeurt en transformeert is het ook mogelijk om spontaan inwijdingen te ontvangen en bijzondere imaginatieve ervaringen te hebben. Dit ontstaat door de schitterende trillingsfrequenties waarmee gewerkt wordt. Zij verhogen je trillingsfrequentie en daardoor je staat van bewustzijn. Je kunt rustig zeggen dat na het volgen van een module je frequentie behoorlijk is verhoogd. Bij de meeste cursisten is dit een blijvende frequentieverhoging. Iets wat je eenmaal weet vergeet je in de regel niet meer. Het is net als fietsen. Wanneer je eenmaal kan fietsen verleer je het niet meer.

Alle prijzen zijn inclusief het uitgebreide lesmateriaal, twee vegetarische/veganistische biologische maaltijden per dag (door een kok bereid) en koffie, thee, lekkers en gedegen lesmateriaal, professionele begeleiding en liefdevolle aandacht in overvloed. Prijs per blok van vijf dagen aaneengesloten incl maaltijden is: € 693,00 euro.
Lestijden van 9.30 - 21.00 uur.

Lees Ervaringen van Fonoforese Cursisten
Dagopleiding Fonoforese Frequentie therapeut
Meer informatie en vragen via: Contact
Inschrijven via Inschrijfformulier voor blokopleiding