Opleiding Fonoforese algemeen

Opleiding voor Stemvork werk, Frequentie- & Toonpunctuur Therapeut

De stemvork trillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar Eenheid.

De basis Fonoforese opleiding bestaat uit een gratis Basisavond of de gratis Basis lesdag en vier basis modules. Per module behaal je een certificaat als je 100% aanwezig bent geweest. Gemiste lesdagen kunnen altijd worden ingehaald. Vier gevolgde basis modules geven recht op een diploma Fonoforese Frequentie therapeut. De volgorde waarin je de modules volgt is willekeurig. Na de basisavond of de basis lesdag kun je in elke module instromen. De fonoforese stemvorkopleiding is op twee verschillende wijzen te volgen: Als dagopleiding of als blokopleiding. De lessen zijn precies hetzelfde, alleen de vorm waarin jij het kunt volgen is anders.

  • Basisavond of Basis lesdag voor beginners: De avond duurt van 19.30 - 21.30 uur. De Basis lesdag van 10.00 - 17.00 uur
  • Dagopleiding: In zeven losse lesdagen (één keer per maand een lesdag van 10.00 – 17.00 uur).
  • Blokopleiding: In blokken van vijf aaneengesloten dagen (van woensdag t/m zondag; van 9.30 – 20.30 en zondag tot 17.00 uur).
  • Een combinatie van beide vormen is ook mogelijk.
  • Workshops: Elke lesdag van de dagopleiding of de blokopleiding is ook los te volgen als workshopdag. Tevens zijn er diverse workshops of korte cursussen te volgen met een thema. Zoals b.v. pijnklachten.
  • Speciale Modules: Modules met een thema zoals "Solfeggio" of "Kankerbegeleiding" zijn speciaal bedoeld voor therapeuten die bekend zijn met het werken met stemvorken. Let op: 23 oktober een bijzondere workshopdag spagyriek en stemvorken tegen kanker!

De basismodules zijn ontwikkeld door Inge Schubert en Thomas Künne en de speciale module "Fonoforese en begeleiden van kankerpatiënten" is ook ontwikkeld door Inge Schubert. Daarnaast heb ik zelf verschillende speciale modules ontwikkeld. In de Speciale modules wordt dieper ingegaan op Solfeggio-,  Pythagoras-, Christus-, Goud- en Zilverfrequenties.

Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt op een zachte trillende wijze waardoor balans en verlichting ontstaat.

Stemvork hand

Echter de Speciale Modules kunnen pas gevolgd worden na de basisopleiding of na een gesprek met Noor. Dit is i.v.m. de hoge verfijnde trillingen van de speciale modules en om teleurstelling te voorkomen.

Wat kan de opleiding voor jou betekenen?
De opleiding brengt jou, naast het degelijk leren van het vak 'toonpunctuur en frequentie therapeut', een mooie weg voor je eigen ontwikkeling. Naast het vaktechnische element wat gericht is op hoe je kunt behandelen met stemvorken en kristallen, is er tijd en ruimte voor de eigen ontwikkeling. Tijdens de opleiding behandel je en word je behandeld door je medecursisten. Dit betekent dat je de behandelingen die je leert zowel ondergaat als toepast. Dit geeft een diep besef van wat je met frequentie en stemvorken kan bewerkstelligen, doordat je zelf de ervaring hebt ontvangen.

Dagopleiding: is één lesdag per maand van 10.00 - 17.00 uur.

Blokopleiding: Een module bestaat uit vijf dagen of twee maal drie dagen. Door vijf dagen met elkaar en de lesstof te werken is het mogelijk om door een diep transformatieproces te gaan. Doordat je vijf dagen in een andere omgeving bent, weg uit de dagelijkse beslommeringen, is er de mogelijkheid meer tot jezelf te komen en kunnen je eigen processen de ruimte krijgen. Er zijn al meerdere cursisten van verschillende klachten afgekomen binnen één module. Een aantal cursisten beschrijft zelfs dat zij klachtenvrij zijn of een enorme doorbraak hebben ervaren in hun leerproces. Lees hier Ervaringen van Fonoforese Cursisten.