Therapeuten in opleiding

Nathalie Bruys (Amsterdam)

Heeft Fonoforese module I, II & IV gevolgd. De Basis opleiding Zuiver waarnemen heeft zij afgerond en is nu bezig met het derde jaar. Zij is geluidskunstenaar en heeft al meerdere grote werken op haar naam staan. Nathalie heeft een prachtige klank-meditatie-cabine gemaakt waar de Solfeggio Meester Enneagram healing in te horen is. Het komende half jaar is de Solfeggio healing cabine te vinden op de begraafplaats in Amsterdam. Hiervoor wil ik je zeker uitnodigen. Een belangrijk Kunst project waar o.a. Bob van der Wilt van www.klankkasten.nl en Noor aan hebben meegewerkt.

Lina Beurskens (Nijmegen)

Heeft Fonoforese I, II en III gevolgd. Een warme therapeute met healing en stemvork werk. U kunt haar bereiken op tel: 024-8486491 of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Yvon Taken-Alofs (Egypthe- Ruurlo

Heeft Fonoforese module I en III gevolgd en zal verder met stemvorken en Healing werken in Egypthe. Zij is een zeer begaafde muziektherapeute en tarot deskundige. Zij is door de Egyptische Healer (Hoge Priester) Horus ingewijd in de oude Egyptische healing methoden en is met hem in Egypthe in Abydos een Healingcentrum aan het opbouwen waar mensen voor healing en stemvorkwerk terecht kunnen. Ook spirituele Egypte reizen onder leiding van Horus en haar kunt u via Yvon boeken. Tel: 0573-452436 www.hathorreizen.nl en email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Janke de Groot Delftstrahuisen (Friesland)

Heeft Fonoforese module IV en I gevolgd. Heeft de Twee jarige opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut “Zuiver waarnemen” en het derde specialisatie jaar afgerond. Zij was drie jaar een vaste medewerkster bij het Eigentijdsfestival. Heeft een eigen praktijk: www.praktijk-ratel.nl

Ita Koning (Zwolle)

Heeft Fonoforese module II en III gevolgd. Heeft de opleiding tot Spiritueel Energetisch therapeut “Zuiver waarnemen” afgerond. Ita is een goede Leela - transformatie Therapeute.

Nancy Dico (Amsterdam)

Heeft Fonoforese module II en III gevolgd. Zij is een bijzondere kleurtherapeute en werkt met kleur en stemvorken, healing en klank. Tel: 020-6439730 of 06-12144669

Els van Helden (Doorwerth)

Heeft Fonoforese module II en III gevolgd. U kunt haar bereiken per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Tel: 026-3335240

Angela Becht (Huissen)

Heeft Fonoforese module II en III gevolgd.

Ingrid van den Broeke (Bilthoven)

Heeft Fonoforese module IV en I gevolgd.

Jacob Hoekstra (Belgie)

Heeft Fonoforese module IV gevolgd.

Hans Haak

Heeft module III gevolgd.

Beppie Huygens

Heeft module III gevolgd.

Iwan Boersma

Heeft module III gevolgd.

May Gheit (Kaatsheuvel)

Heeft Fonoforese module IV gevolgd. Heeft de Opleiding tot Spiritueel Energetisch Therapeut "Zuiver waarnemen" en "Etherische Kristal Chirurgie"  en de Christusenergie Healer opleiding afgerond ". May is sterk verbonden met de phurba's en vajra's en heeft een verbinding met India en Egypthe opgebouwd om de zuivere kristallen Phurba's en Vajra's naar Nederland te kunnen halen. Ik werk met haar samen en je vind ons dan ook regelmatig in één stand op de beurzen.

De opleiding tot stemvork therapeut en healer is een gedegen opleiding op HBO niveau die bestaat uit vier basismodules en daarna vier Speciale- of Meestermodules. Er wordt de afgestudeerde Fonoforese therapeuten aanvullende Fonoforese dagen aangeboden waarin nieuwe elementen geleerd worden (de wereld blijft in beweging en ontwikkeling) ook is er dan ruimte om met praktijk vragen te komen en ervaring uit te wisselen.

De modules hebben niet alleen een leerzaam element omdat je leert werken met de stemvorken maar juist ook een trilling verhogend effect waarin er spontane inwijdingen kunnen plaats vinden door de hoge energieën die worden opgewekt door het werken met stemvorken. Een van de cursisten benoemde, dat het eerder een Healer opleiding is dan een therapeuten opleiding. Dit ontstaat ook doordat we de stemvorken combineren met de krachten van de edelstenen, kleuren, essence en andere healing elementen. Mijn persoonlijke wens is dat een ieder de stemvorken kan gaan inzetten op haar/zijn eigen wijze en de Hogere intuïtie gebruikt wordt bij het werken er mee. Dit zal ik dan ook aanmoedigen en stimuleren tijdens de module dagen.

Copyright © Noorderlicht Centrum. All Rights Reserved.

website created by Absoluut Mariana