Healing

Zowel voor healing of therapie als ook voor het gewoon ervaren van een stemvorkhealing kun je bij mij terecht.

Stemvork Healing of Therapie

Wanneer je een klacht hebt kan ik je gericht op jouw vraag een stemvork behandeling geven met stemvorken.
De klachten die behandeld kunnen worden met stemvorken zijn heel divers. Zie Klachtenlijst. Zowel fysieke als emotionele en psychische problemen kunnen worden aangepakt. De stemvorkfrequentie trilt zowel fysieke blokkades als energetische blokkades los. Het is als het ware een diepe celmassage. Met behulp van de wijsheid van de opleidingen die ik heb genoten, met mijn intuitieve mogelijkheden en mijn jarenlange ervaring, ondersteun ik met de stemvorken jouw zelfgenezend vermogen.Deze maand geen consulten!

Duur van de behandeling

Een stemvork behandeling duurt normaal gesproken anderhalf uur tenzij jij het anders aangeeft. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht of probleem. Gemiddeld zeven keer.

Hoe gaat een behandeling

We bespreken eerst welke vraag of klacht je hebt. Daarop geef ik advies over het behandelplan en maak je zelf een keuze of dit voor jou goed voelt. Gaan we aan het werk dan nodig ik je uit om te komen liggen op de behandeltafel. Je houdt je kleren hierbij gewoon aan. Ik vraag vooraf of jij het goed vindt dat ik je aanraak. Mocht je niet aangeraakt willen worden dan is er natuurlijk ook een behandeling mogelijk. Er wordt zowel op de rug als op de buik behandeld. De meeste mensen sluiten lekker hun ogen en zakken langzaam in een heerlijke ontspanning.  Hoe makkelijker je kunt ontspannen hoe makkelijker de trilling van de stemvork je lichaam en auraveld instroomt.

Kosten

98,00 euro per consult van anderhalf uur

Toonpunctuur therapeut Noor Elffers

De eerste keer dat ik met een stemvork in aanraking kwam was in 1997. Een collega van mij vroeg mij om iets op mij uit te mogen testen. Ik zat in het midden van haar praktijkruimte op een krukje. Zij liep even de kamer uit om iets te gaan halen. Toen zij binnen kwam voelde ik mijn hele energie oplichten terwijl ze de stemvork nog niet aangeslagen had. Ik had mijn ogen dicht en zij sloeg vervolgens de stemvork aan (dit was op dat moment voor mij niet te horen). Puur door de trilling in de ruimte ging mijn hele systeem open alsof de zon doorbrak en de openslaande deuren zich wagenwijd openden. Een zeer bijzondere ervaring waarbij de stemvork alleen nog maar in mijn auraveld was geweest en nog niet op mijn lichaam had gestaan. Door deze ene ervaring werd ik zo gegrepen dat ik op zoek ging naar hoe ik dit vak goed kon leren. Ik kwam uit bij Inge Schubert en Thomas Kuhne in Duitsland. Bij hen volgde ik de vakopleiding Fonoforese Frequentie Therapeut. Van Inge heb ik later de toestemming gekregen om de hele opleiding te vertalen vanuit het Duits naar het Nederlands en hier in Nederland de mensen deze opleiding aan te bieden.

Wil je meer weten over wat stemvorktherapie doet en hoe het werkt lees dan Fonoforese Therapie inhoudelijk