Workshops

De Fonoforese Academie biedt elke maand een stemvork workshops aan:Stemvorken

  • Elke maand zie Agenda voor de workshops
  • 4 x per jaar een gratis Basisavond voor beginners
  • 1 keer per jaar een Gratis lesdag Fonoforese Toonpunctuur met Stemvorken dit jaar op: nog geen datum bekend.

Lees meer...

Stemvork workshops algemeen

Kennis maken met stemvorken, frequentiewerk en toonpunctuur. Met behulp van stemvorken ons lichaam deblokkeren en harmoniseren. 

phi spiraal

Stemvorken

Alles is energie, ook ons lichaam is energie. Energie is trilling. Is ons lichaam in onbalans dan heeft het een onregelmatige trilling. Bieden we ons lichaam een zuivere, gezonde trilling aan dan herstelt de balans zich en genezen wij. Een van de manieren om ons lichaam gezonde trilling aan te bieden is met de stemvorken. De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos.

Lees meer...

Chakra balans & Ik kracht versterken

Fonoforese stemvork workshop: “Chakra balans & IK kracht versterken”chakrabalans

In deze stemvork workshop krijg je een chakrabalans behandelingen aangereikt en twee “Ik” kracht versterkende behandelingen. Een chakra behandeling met 7 verschillende stemvorken. Voor alle duidelijkheid; de "Ik-kracht" versterkende behandeling is niet gericht op het versterken van het ego maar op het versterken van je innerlijke kracht zodat je instaat zult zijn om “nee” te zeggen tegen zaken die niet goed voor je zijn.

Lees meer...

Pijnklachten behandelen

Fonoforese stemvork workshop “Pijnklachten behandelen"Hand fonoforese

Pijnklachten I: Opstijgende pijnen en hoofdpijnen
Pijnklachten II: Chronische ziekten en pijnklachten

Pijn is een veel voorkomend probleem en geeft altijd aan dat je lichaam je iets wil vertellen. Om van je pijn af te komen is het belangrijk om de achtergrond van je pijn te leren kennen. Wat wil je lichaam jou vertellen?

Lees meer...

Beroerte & Verlamming

Fonoforese workshop “Beroerte & Verlamming”Amber schedel

In deze workshop krijg je verschillende behandelingen aangereikt die je kan gebruiken bij mensen die een beroerte hebben gehad en hierdoor verlamd zijn geraakt. Hoe eerder je begint met het behandelen hoe meer er mogelijk is. Mijn ervaring is dat er met fonoforese spiergroepen en energiebanen wakker geroepen kunnen worden waardoor de cliënt weer instaat is deze spiergroep aan te spreken en te oefenen.

Lees meer...

Tinnitus (oorsuizen)

Fonoforese workshop “Tinnitus behandelen” tinnitus oorkrt

In deze workshop krijg je behalve een gedeelte theorie en achtergrond drie verschillende behandelingen aangereikt om tinnitus (oorsuizen) te behandelen.

Oorsuizingen komt heel veel voor. Je kunt het hebben van heel licht tot heel heftig. Het kan zelfs zo sterk zijn dat het je hele leven gaat bepalen en je er gek van wordt. In mijn praktijk heb ik verschillende mensen gehad die hier last van hadden en hebben. Oorsuizen kan door meerdere factoren ontstaan. Afhankelijk van deze factoren is het makkelijker of moeilijk te genezen. Mijn ervaring is dat de stemvorken hier, hoe dan ook, verlichting in kunnen brengen en dat is vaak al heel prettig.

Lees meer...

Metamorfose voetreflex behandeling

2-daagse Fonoforese workshop “Metamorfose voetreflex”

Deze workshop bestaat uit twee losse dagen. Je ontvangt twee uitgebreide metamorfose behandelingen. Vooraf wordt er uitleg gegeven over de metamorfose behandelingen op de voeten, de handen en het hoofd. Er wordt ingegaan op de prenataal metamorfose behandeling die wordt gegeven en welk effect deze op kinderen en volwassenen heeft. Deze behandelingen kunnen in zeer veel situaties worden toegepast.I.schubert metamorfose

Lees meer...

Ervaringen met Stemvork Therapie

Er zijn zeer duidelijke ervaringen met sterke verbeteringen van de klacht of de ziekte met behulp van stemvork therapie. De ervaringen van verschillende cliënten kunt u hieronder lezen.

Menstruatiepijn

Sinds mijn jeugd had ik last van zeer heftige menstruatiepijnen. Soms was ik zelfs twee dagen volledig op bed en wist dan niet of ik zitten, liggen of kruipen moest van de pijn. Tot ik de stemvork opleiding deed en kennis maakte met de maanstemvork. Doordat ik ook veel affiniteit met edelstenen heb had ik in de buurt van mijn bed ook een prachtige carneool liggen. Ik kwam op het idee om de carneool op mijn onderbuik te leggen en daar boven op de maanstemvork te plaatsen. Al bij de eerste plaatsing voelde ik dat de energie in beweging kwam.

Lees meer...

Inhoud Heilige Geometrie workshop

Trefwoorden en een korte aanduiding van de lesstof die we gaan behandelen:

  • Heilige Geometrie Algemeen
  • Frequentie therapie met stemvorken algemeen
  • Lichtwezens
  • Lichtgeometrie en water
  • Gezondheid en lichtgeometrie
  • Geometrie het oerritme van licht
  • Plato en Pythagoras en platonische vormen met hun frequentie

Lees meer...

Workshop deze maand

Elke maand een andere Fonoforese workshop. Workshop agenda op maand met in steekwoorden de lesstof aangegeven. Deze workshop dagen zijn los te volgen ondanks dat ze onderdeel zijn van de Fonoforese dagopleiding. Kosten voor een losse workshopdag is 110,00 euro incl. lesmateriaal en koffie/thee/lekkers. Alle workshopdagen zijn van 10.00 - 17.00 uur.

 

Lees meer...