Workshops

De Fonoforese Academie biedt elke maand een stemvork workshops aan:Stemvorken

  • Elke maand zie Agenda voor de workshops
  • 4 x per jaar een gratis Basisavond voor beginners
  • 1 keer per jaar een Gratis lesdag Fonoforese Toonpunctuur met Stemvorken dit jaar op: nog geen datum bekend.
    Naast de maandelijkse workshops met verschillende onderwerpen zijn er nog een paar workshops heel specifiek met belangrijke thema's. Deze staan hieronder genoemd:

Tijdens een workshop dag worden altijd meerdere behandelingen aangereikt. Jij kan kiezen welke behandeling je graag wilt ervaren. Het ene moment kan je lekker liggen en de behandeling van je keuze ontvangen, het andere moment geef jij een behandeling.
In elke workshop zijn er drie vormen te beleven:

  • de uitleg en theorie
  • het ervaren van de behandeling
  • het geven van de behandeling

Ondanks dat het nieuwe stof is en je wellicht nog niet echt bekend bent met de stemvorken zal het een ontspannen dag zijn vol genieten. De prettige sfeer, professionele en liefdevolle begeleiding plus het lesmateriaal maken dat je een leerzame en goede dag hebt.

Tijden:  van 10.00 uur tot 17.00 uur. Geldig voor alle workshops (De deur is open vanaf 9.30 uur)
Kosten: Prijs voor speciale workshopdagen is € 85,00 euro per workshopdag. (Soms wordt een andere prijs aangegeven bij een workshop en dan is die prijs geldig)
Data: Staat er bij de workshop van je keuze geen datum, schrijf dan wel in echter zonder te betalen. Zo weten wij dat je belangstelling hebt voor de workshop. Wanneer er vier mensen ingeschreven staan plannen wij een datum. Is dit je eerste kennismaking met Fonoforese en weet je er weinig van dan is dit misschien een goede tekst om te lezen >>> Fonoforese wat is het

Inschrijfformulier workshop