Stemvork workshops algemeen

Kennis maken met stemvorken, frequentiewerk en toonpunctuur. Met behulp van stemvorken ons lichaam deblokkeren en harmoniseren. 

phi spiraal

Stemvorken

Alles is energie, ook ons lichaam is energie. Energie is trilling. Is ons lichaam in onbalans dan heeft het een onregelmatige trilling. Bieden we ons lichaam een zuivere, gezonde trilling aan dan herstelt de balans zich en genezen wij. Een van de manieren om ons lichaam gezonde trilling aan te bieden is met de stemvorken. De stemvorken zijn afgestemd op verschillende zuivere trillingsfrequenties van de aarde en de kosmos.

Frequenties

De stemvorken hebben verschillende frequenties. Deze frequenties werken diep door in de totale mens. In zijn lichaam, ziel en geest. Wanneer je bedenkt dat wij voor ongeveer 75% uit water bestaan en je weet dat water de trilling overbrengt en vasthoudt zelfs voor hele lange tijd, dan is goed voor te stellen hoe de trillingen van de stemvorken ons hele lichaam, ons hele systeem, kunnen doortrillen en in evenwicht kunnen brengen.

Trillingsfrequenties van planeten

Hans Cousto ontdekte de link tussen de bewegingen van de planeten en de muziek. De omwentelingsritmes van de hemellichamen, de trillingsfrequenties, heeft Hans Cousto geoctaveerd tot voor de mens hoorbare tonen. Hans Cousto liet stemvorken maken met die specifieke planeet frequenties.

Planeten en organendier-planeet

De planeten werken diep in met hun krachten en energieën in de mens. Zie hiervoor ook de tekst bij Noorderlicht healing/therapie. Elke planeet werkt specifiek in op een van onze organen. Wanneer in ons leven een orgaan uit balans is geraakt met het daarbij behorende chakra, dan is het voor de planeet lastiger om als het ware door de ruis heen te dringen. Stemmen we het chakra dan weer op de juiste planeet of frequentie af dan kan het chakra weer dienen als een zuivere poort. Een poort tussen de kosmos en het menselijk lichaam. Het betreffende orgaan wat met dat chakra samenhangt heeft nu weer de gelegenheid te herstellen. Hierbij gaan we er van uit dat de macrokosmos en de microkosmos met elkaar in evenwicht en overeenstemming zijn. Het zelfgenezend vermogen wordt aangesproken in de fonoforese of toonpunctuur.

Healingen met stemvorken & kristallen

Op welke wijze kunnen we met de stemvorken en kristallen verlichting en healing geven;

  • Botten: Door het plaatsen van de stemvork op de botten wordt de trilling door een groot gebied van het lichaam geleid. Botten resoneren het sterkst.
  • Energie banen en acupunctuur punten: Bij het plaatsen op meridianen of acupunctuurpunten volgt de trilling van de stemvork des betreffende energiebaan. Dit geldt hetzelfde voor reflex zones, chakra’s meridianen en ayurvedische drukpunten.
  • Aura: Hierbij is het mogelijk de stemvork aan te slaan en in bepaalde gebieden van de aura te laten resoneren, of de aura te egaliseren en als het ware na een behandeling weer te dichten.
  • Chakra’s: Door de juiste stemvork op het juiste chakra te plaatsen kun je de chakra’s in balans brengen.
  • Pijnpunten: Ook is het mogelijk om met de stemvork direct op pijnpunten in het lichaam te werken. Dit werkt met vastzittende pijn of chronische pijnen, bij ontstekingen of zenuwpijnen, bij schietende of reumatische pijnen. Bij maag, darm en lever problemen. Bij rug, spier of zenuwpijnen. Bij hormonale klachten. Ik zelf heb er mijn menstruatie pijnen mee weg gekregen. Bij klachten aan de urine wegen, bij nierstenen en stofwisselingsklachten.
  • Verzamelpunten of kardinale punten: zijn belangrijk kruispunt in de energiestromingen. Plaats je de stemvork op deze punten dan wordt een heel energieveld geordend en in balans gebracht.

Kortom er is heel veel mogelijk.

stemvorken


Workshops:

  • 4 x per jaar een Gratis Basisavond voor beginners (wel aanmelden i.v.m. plaatsen)
  • Elke maand een workshop/lesdag van 10.00 - 17.00 uur voor € 110,00.  Zie hiervoor de Agenda
  • 1 x per jaar een Gratis workshop/lesdag van 10.00 - 17.00 uur (wel aanmelden i.v.m. plaatsen) 

Workshop deze maand

Wanneer je al de basisavond hebt gevolgd of al eerder met stemvorken hebt kennis gemaakt kun je direct je aanmelden bij de workshopdagen.
Om vaker een workshopdag aan te kunnen bieden combineer ik de dagopleiding en de module opleiding met de workshops. Je kunt elke maand wel één of twee workshop dagen volgen. Deze zijn altijd gecombineerd met de dagopleiding of de module opleiding. De dagopleiding workshopdagen kosten € 110,00 euro, de workshopdagen tijdens een module kosten € 183,00 euro. Dit is een langere dag ( tot 21.00 uur) en er zitten twee maaltijden bij inbegrepen.  (vegetarisch/veganistisch-biologisch (dynamisch) door een kok bereid). Je ontvangt voor deze dag het lesmateriaal en draait volledig mee met de bestaande groep. Zo kun je de sfeer proeven bij een module. Voor de losse workshop/lesdagen is precies aangegeven wat er behandeld gaat worden. Zo kun je kiezen welke workshopdag je graag volgen wilt. In de agenda zie je de workshopdagen en module dagen op datum onder elkaar staan.

Tarief: € 110.00 euro per dag incl. koffie, thee. En lesmateriaal van de dag.
Tijden: Van 10.00 - 17.00 uur
Groep: 4 -  12 personen. Opgeven van te voren.
Info: Klik hier voor Contact of 06-28423459 (gelieve te smssen of appen bij geen gehoor dat gaat sneller)
Inschrijven: Klik hier voor Aanmelden voor een workshop